google8dfb9fd65978adab.html ~SILLHOUTTE~: Keputusan Pertandingan Mahkamah Moot Syariah Peringkat Kebangsaan 2009 Keputusan Pertandingan Mahkamah Moot Syariah Peringkat Kebangsaan 2009

21 Disember 2009

Keputusan Pertandingan Mahkamah Moot Syariah Peringkat Kebangsaan 2009Untuk Lihat Keputusan Pertandingan Mahkamah Moot Syariah Peringkat Kebangsaan sila klik dibawah :

Sumber : Persatuan Peguam Syarie Malaysia...

Pada hari Sabtu dan Ahad, 12 dan 13 hb Disember 2009, USIM dengan kerjasama PGSM telah menganjurkan Pertandingan Mahkamah Moot Syariah Peringkat Kebangsaan 2009 Antara Universiti. Sebanyak 13 pasukan menyertai pertandingan ini. Tahniah kepada USIM kerana memperoleh markah tertinggi dalam pertandingan ini...sempena 10 tahun usia USIM, banyak merangkul pencapaian yang membanggakan dan dapat memberi satu nafas inspirasi dan aspirasi kepada seluruh warga USIM..syabas dan tahniah!!!....

"Bergembira Bersama USIM" ;););) hehe...Rasa hati Aqeeda :

-Rasa ada keinginan nak join mooters..hehe ;p;p
-Terpesona tgk mereka/peserta ni berhujah..mereka semua hebat-hebat dan terbaik
-Kalah menang adat pertandingan, apa yang penting manfaaat dan keuntungan mereka perolehi ialah dengan pertandingan sebegini banyak ilmu semakin bertambah kerana kes yang dibicarakan adalah berdasarkan Harta Sepencarian, maka byk isu yang timbul seperti harta hibah, harta KWSP, perkaitan dengan nusyuz dan lain-lain merupakan sesuatu yang baru buat saya dan mengetuk minda saya..
-Bila terbit isu-isu begini saya berasa seolah-olah saya masih lagi cetek dlm ilmu syariah ini even 6 tahun dah belajar masih lagi byk perlu di cari gali.
-Byk pengetahuan perlu diterokai

Tiada ulasan: